Vi tilbyder fast pris!

Boligkøb i Svendborg

Søger du en bolig i Svendborg og ønsker rådgivning fra en professionel, der kan give modspil i salgsprocessen?
Så er Advokatfirmaet Lynggaard et trygt og sikkert valg i processen.

Vi bistår som din professionelle boligadvokat og boligrådgiver.

Fast lav pris 7.500,-
inkl. moms

Ingen handel
intet salær

Ekspres rådgivning inden for 24 timer

komplet
boligpakke

Tryg Bolighandel i Svendborg og omegn?

Boligmarkedet og søgen efter ens fremtidige hjem, er for mange en spændende oplevelse. Men bolighandel og boligmarkedet er også forbundet med udfordringer og nye oplevelser, der for mange kan resultere i manglende overskud og hurtige aftaler.
En bolighandel er nemlig, uanset hvem man er, eller hvor mange gange man har handlet, en handel hvori en større pengesum og eventuelle lån indgår.

Man bliver præsenteret for en stor mængde materiale, som man skal forholde sig til, uden nogle tidligere erfaringer eller referencer at trække på. For den almene borger er store dele af dette materiale ukendt og det kræver sagkyndig, juridisk hjælp at forstå.
Som erfaren boligadvokat, har vi en forståelse for det besvær du kan blive udsat for og sætter os altid i dit sted.

Er papirarbejdet ikke ordentligt struktureret og gennemarbejdet, kan det desværre i sidste ende, koste ens budget og fremtidige planer for boligen.
Bolighandel er generelet ufarligt og relativt ukompliceret, men hvis man ikke har prøvet det før, kan det være angstprovokerende og uoverskueligt for mange. Ejendomsmæglere og sælgere kan let glide henover de mindre fejl og overtale dig til at skrive under, hvilket i sidste ende kan koste dig dit fremtidige boligbudget.
En boligadvokat kan også hjælpe med overblik over de yderligere økonomiske forpligtelser der følger med – f.eks. ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikring, kontingent til grundejerforening m.m.
Vi hjælper dig trygt igennem bolighandlen i Svendborg og sørger for at du kan indrette og overskue dit budget & køb af bolig.


  Boligsager og bolighandel med grundig rådgivning

  Hos Advokatfirmaet Lynggaard har vi mange års erfaring med bolighandel, og vi bistår med glæde som din professionelle boligadvokat og boligrådgiver i Svendborg. Med en boligadvokat på din side, er du i forbindelse med et huskøb eller hussalg, sikker på, at du ikke kommer i klemme mellem ejendomsmægleren og køber/sælger. Som boligadvokater har vi nemlig altid dine interesser som førsteprioritet, hvorfor der i samarbejdet med os ikke vil være nogle skjulte agendaer.

  Vi tilbyder desuden juridisk rådgivning i forbindelse med:

  Vores kontor er beliggende i Søborg , men uanset hvor du bor i landet, så står vores erfarne boligadvokater klar til at hjælpe dig med alle processerne, der følger et boligkøb eller -salg.

  Fast Pris på boligadvokat i Svendborg!

  Hos Advokatfirmaet Lynggaard har vi forståelse for, at du som klient gerne vil kende din udgift på forhånd. Vi tilbyder et gratis indledningsmøde, hvor vi drøfter din bolighandel og forløbet. På dette møde kan vi give dig en fast og konkurrencedygtig pris på boligbehandling, så du ikke efterfølgende får ubehagelige overraskelser.
  Kontorets sædvanlige honorar for køb af fast ejendom udgør kr. 7.500 inkl. moms.
  Hvis handlen ikke gennemføres, får du ingen regning – ganske simpelt.