Vi tilbyder fast pris!

Boligkøb i København

Står du og mangler en ny bolig omkring København og har behov for professionel hjælp? Vi har mange års erfaring som boligadvokat og kan bistå med rådgivning omkring køb- eller salg af din bolig. 

Med Advokatfirmaet Lynggaard som din boligadvokat i København er du sikret en erfaren boligadvokat til at hjælpe med din bolig. 

Vi kan både rådgive, og agere tillidsperson, samt bistå som klassisk boligadvokat til dit næste køb af bolig.  

Fast lav pris 6.995,-
inkl. moms

Ingen handel
intet salær

Ekspres rådgivning inden for 24 timer

Komplet
boligpakke

Landsdækkende boligadvokat til en attraktiv pris

Er du ved at foretaget et boligkøb i København og har brug for hjælp og rådgivning?

Som en erfaren boligadvokat har vi dyb indsigt i boligmarkedets tendenser gennem årene. Det giver os de nødvendige kompetencer og viden til at tilbyde dig den bedste vejledning til alle typer boligkøb i København. Med Advokatfirmaet Lynggaard får du indsigt i, hvordan en bolighandel bør forløbe, så du undgår skjulte udfordringer og uventede, kostbare overraskelser.

Vælg boligadvokat med fast lavt honorar

Vi hjælper dig gerne uagtet om du søger hjælp til et boligkøb i København, Odense eller resten af landet.

På boligkøb i København og omegn er prisen på vores boligadvokat fastsat på 6.995 kr. inkl. moms. Du skal derfor ikke være nervøs for at få en advokat med dyre timepriser. Hos os er det fast honorar og det uagtet om der er udfordringer med købsaftalen, tilstandsrapporten der skal redegøres for eller et boligsalg hvor der opstår andre komplikationer.

Derudover sender vi selvfølgelig kun en faktura hvis handlen gennemføres. Kontakt os gerne i dag og hør hvad vi kan gøre for dig!


  Hvorfor er det vigtigt med en boligadvokat i København?

  For de fleste er bolighandel en betydningsfuld og spændende begivenhed. Det markerer starten på et nyt kapitel i livet. Især hvis det er første gang, man går ind i sådan et projekt, er der mange forventninger og drømme. Men det er vigtigt at være opmærksom og have faglærte øjne på for at undgå at ende med en dårlig handel. Uanset hvilken type bolig i København du søger, vil der ofte være store pengesummer involveret. Og med store beløb kommer også store risici. 

  Når man eksempelvis kigger på boligkøb i København er det vigtigt at være opmærksom på om bygningen eller området er fredet. Derudover er det også vigtigt at have fokus på lokalplanen for det pågældende område så du ved helt nøjagtigt hvad du er ved at købe ind på. 

  Slip for bekymringer når du køber en bolig

  Som din boligadvokat er du garanteret at dine bekymringer aldrig bliver til reelle problemer. Vores store erfaring gør at vi får dækket alle blinde vinkler der vil kunne være ved første øjekast. Vores prioritet er at skabe en gennemsigtighed gennem hele processen så du kan føle dig tryg i dit boligkøb i København. 

  Vi kan assistere helt fra den indledende samtale med mægler og frem til købsaftalen er underskrevet og gået igennem. Vi rådgiver også gerne hvis du er tvivl om din ejendomsret, om tilstandsrapporten eller hvis du bare ønsker et ekstra sæt øjne på sagen. 

  Sikr dig med advokatforbeholdet

  Et advokatforbehold er en standardbestemmelse i mange bolighandler. Med et advokatforbehold kan du underskrive en købsaftale, før din boligadvokat har gennemgået den. Dette giver dig mulighed for at sikre dig boligen, mens du stadig har et sikkerhedsnet i tilfælde ikke alt er som det skal være. 

  Med et advokatforbehold er du ikke juridisk bundet til handlen, før din boligadvokat har læst papirerne igennem. Et advokatforbehold er derfor din sikkerhed mod uventede overraskelser, mens du samtidigt kan være den første til at byde og købe dit drømmehus.  

  Hvis det lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på 49 40 40 66

  Vi er den foretrukne boligadvokat i København og vi hjælper også gerne dig! 

  Vi har øje for detaljerne

  Udover at bistå med salget og rådgivningen gennemgår vi også alle dokumenter relateret til processen. Der er mange dokumenter involveret i en bolighandel, og det er vigtigt at gennemgå dem alle for at undgå ubehagelige overraskelser. Selv en enkel fejl eller gennemlæsning der ikke var grundig nok kan ende katastrofalt. Det er derfor vigtigt at have professionelle og faglærte øjne på til at hjælpe dig.

  Som din boligadvokat og købsrådgiver får du støtte og rådgivning fra nogen af de dygtigste boligadvokater i København. Vores erfarne advokater ved præcis, hvad de skal kigge efter, og kan sikre at alt er som det skal være. Hvis det mod forventning ikke skulle være som ønsket, kan vi også sikre det bliver rettet til din fordel eller at du i værste tilfælde kan komme ud af handlen igen.

  Boligkøb i København med ro i maven

  Så hvis du ønsker en tryg bolighandel når du skal foretaget dit boligkøb i København, guidet i mål af en erfaren og grundig boligadvokat. Ja så er vi måske et ret godt bud på lige præcis det.

  Du kan kontakte os gennem kontaktformularen.

  Advokatfirmaet Lynggaard – Din Garanti For En God Handel.