Boligkøb i Holbæk

Har du brug for professionel hjælp fra en boligadvokat til huskøb i Holbæk?
Hvis du søger ny bolig, skal til at indgå en købsaftale eller søger ekspertrådgivning, så er Advokatfirmaet Lynggaard den rette samarbejdspartner.
Vi har over 20 års erfaring med bolighandler og bistår dig fra star til slut i handlen.

 

Vi tilbyder fast pris!

Landsdækkende boligadvokat til tryg handel i Holbæk

Når du vælger os som din boligadvokat i Holbæk, er du sikret en rådgiver med indsigt i boligmarkedet i Danmark samt mange års erfaring og kendskab til udviklingen og de ændringer, markedet konstant oplever. Vi har således færdigheder, der tillader os at yde den bedste assistance med alle former for bolighandel.

Når du henvender dig til Advokatfirmaet Lynggaard, får du direkte adgang til din egen juridiske rådgiver. Vi kan fortælle dig alt om, hvordan din bolighandel bør eller ikke bør foregå. Du vil på denne måde undgå potentielle skjulte farer og fælder, så du kan være sikrere på en problemfri overdragelse af boligen.

Få dit tilbud i dag

Benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  I bund og grund er bolighandel ikke specielt kompliceret, hvis du har kendskab til processen, og ved hvad du kigger efter. Dog kan det være en både stor og spændende opgave at give sig i kast med. Specielt hvis det er første, eller en af de første gange, du skal prøve det. Bolighandel er nemlig begyndelsen på et nyt kapitel i tilværelsen. Og når du står over for starten på noget nyt, vil der selvfølgeligt være visse forventninger forbundet. En ny bolig kan skabe glæde, og du har visse håb og ønsker for, hvordan du vil forme din nye bolig i fremtiden.

  Og det er naturligvis noget du bør se frem til, og glæde dig over.
  Det er dog uundgåeligt at der også vil være både nervøsitet og bekymringer forbundet med handlen. Dette er en naturlig, og fornuftig, reaktion at have, når det gælder store summer af penge. Og har du ikke styr på alle aspekter af bolighandlen, vil der potentielt kunne opstå fejl eller problemer i processen. Situationen kan ændre sig, og dine planer kan forvrænges, og ikke altid til den positive side. Som din boligadvokat, er det vores første og vigtigste opgave, at sørge for at dette ikke sker. Med vores hjælp, er du sikret at problemer ikke vil opstå, og at der vil være gennemsigtighed og rådgivning at hente fra start til slut. Og for at hjælpe dig har vi formet en liste over de aspekter vi kan hjælpe dig med, og tilbyde juridisk rådgivning om.

   

  • Gennemgang af alle aspekter af købsaftale
  • Berigtigelse af aftale og bolighandlen
  • Udarbejdelse op oprettelse af boligens skøde
  • Juridisk hjælp til købs rådgivning
  • Assistance til forældrekøb af boliger
  • Sommerhuse
  • Rådgivning i forbindelse med tilstandsrapporten og energimærkningen af boligen
  • Rådgivning i forbindelse med ejerskifteforsikringen og husforsikringen efter behov

  Boligadvokat med fokus på de små ting

  Når det kommer til boligkøb, er det vigtigt, at der er styr på alle aspekter af handelen. Store som små. Ved siden af at assistere dig med selve salget, sørger vi også for, at der er orden på papirarbejdet og de dokumenter der hører til. Det er nemlig ikke unormalt, at der til en bolighandel vil være tilknyttet flere hundrede siders bilag. Og alle med deres egne informationer, indflydelse og relevans for din handel.

  At gennemgå alle disse dokumenter kan være en lang, trættende og tidskrævende proces, og selv den mindste opmærksomhed kan være årsag til potentielle problemer og ubehagelige overraskelser. Det er som din boligadvokat i Holbæk vores pligt, og glæde, at håndtere disse bilag for dig. Og med vores erfaringer, ekspertise og kendskab til bolighandel er du sikker på, at hver side vil blive gennemgået, og alle problematikker og fælder vil blive notificeret og løst.

  boligadvokat

   

  Landsdækkende boligrådgivning fra eksperter

  Som din samarbejdspartner har du hos Advokatfirmaet Lynggaard mange års erfaring og mulighed for exceptionel rådgivning i ryggen. Og vi går glædeligt de ekstra skridt der sikrer, at du er tryg ved din næste bolighandel. Som landsdækkende boligadvokat har vi altid dine interesser og ønsker som vores første, og største, prioritet.

  Kontaktinformationer

  Advokat Thomas Hjorth

  Advokatfirmaet Lynggaard * cvr. 28068441

  Automatikvej 1, 2860 Søborg

  +45 32 70 15 79
  th@advokatlyng.dk

  Bank: Sparekassen Vendsyssel

  Driftskonto 9070-1628674759 * klientkonto 9070-1628681283

  Ansvarsforsikring: HDI Gerling, policenr. 156-08295528-30013. Advokat Thomas Hjorth er ansvarsforsikret med et dækningsmaksimum på kr. 2.500.000 og en garantiforsikring for advokater på kr. 5.000.000 i overensstemmelse med de lovmæssige krav hertil.

  Privatlivspolitik