Boligkøb i Holbæk

- Vi tilbyder fast pris!

Har du brug for professionel hjælp fra en boligadvokat til huskøb i Holbæk?

Hvis du søger ny bolig, skal til at indgå en købsaftale eller søger ekspertrådgivning, så er Advokatfirmaet Lynggaard den rette samarbejdspartner. Vi har over 20 års erfaring med bolighandler og bistår dig fra star til slut i handlen.

Landsdækkende service

5/5 stjerner på trustpilot

Ekspres rådgivning inden for 24 timer

Bolighandel til kun 6.995,- inkl. moms

Landsdækkende boligadvokat til tryg handel i Holbæk

Når du vælger os som din boligadvokat i Holbæk, er du sikret en rådgiver med indsigt i boligmarkedet i Danmark samt mange års erfaring og kendskab til udviklingen og de ændringer, markedet konstant oplever. Vi har således færdigheder, der tillader os at yde den bedste assistance med alle former for bolighandel.

Når du henvender dig til Advokatfirmaet Lynggaard, får du direkte adgang til din egen juridiske rådgiver. Vi kan fortælle dig alt om, hvordan din bolighandel bør eller ikke bør foregå. Du vil på denne måde undgå potentielle skjulte farer og fælder, så du kan være sikrere på en problemfri overdragelse af boligen.


  Hvordan kan vi hjælpe med dit boligkøb i Holbæk og omegn?

  I bund og grund er bolighandel ikke specielt kompliceret, hvis du har kendskab til processen, og ved hvad du kigger efter. Dog kan det være en både stor og spændende opgave at give sig i kast med. Specielt hvis det er første, eller en af de første gange, du skal prøve det. Bolighandel er nemlig begyndelsen på et nyt kapitel i tilværelsen. Og når du står over for starten på noget nyt, vil der selvfølgeligt være visse forventninger forbundet. En ny bolig kan skabe glæde, og du har visse håb og ønsker for, hvordan du vil forme din nye bolig i fremtiden.

  Og det er naturligvis noget du bør se frem til, og glæde dig over.
  Det er dog uundgåeligt at der også vil være både nervøsitet og bekymringer forbundet med handlen. Dette er en naturlig, og fornuftig, reaktion at have, når det gælder store summer af penge. Og har du ikke styr på alle aspekter af bolighandlen, vil der potentielt kunne opstå fejl eller problemer i processen. Situationen kan ændre sig, og dine planer kan forvrænges, og ikke altid til den positive side. Som din boligadvokat, er det vores første og vigtigste opgave, at sørge for at dette ikke sker. Med vores hjælp, er du sikret at problemer ikke vil opstå, og at der vil være gennemsigtighed og rådgivning at hente fra start til slut. Og for at hjælpe dig har vi formet en liste over de aspekter vi kan hjælpe dig med, og tilbyde juridisk rådgivning om.

  Boligadvokat med fokus på de små ting

  Når det kommer til boligkøb, er det vigtigt, at der er styr på alle aspekter af handelen. Store som små. Ved siden af at assistere dig med selve salget, sørger vi også for, at der er orden på papirarbejdet og de dokumenter der hører til. Det er nemlig ikke unormalt, at der til en bolighandel vil være tilknyttet flere hundrede siders bilag. Og alle med deres egne informationer, indflydelse og relevans for din handel.

  At gennemgå alle disse dokumenter kan være en lang, trættende og tidskrævende proces, og selv den mindste opmærksomhed kan være årsag til potentielle problemer og ubehagelige overraskelser. Det er som din boligadvokat i Holbæk vores pligt, og glæde, at håndtere disse bilag for dig. Og med vores erfaringer, ekspertise og kendskab til bolighandel er du sikker på, at hver side vil blive gennemgået, og alle problematikker og fælder vil blive notificeret og løst.

  3 ud af 4 boliger har fejl i sin BBR registrering

  Der er mange ting at være opmærksom på som boligadvokat til boligkøb i Holbæk. Eksempelvis findes der fejl i 75% af alle BBR registreringer. Ofte er det ikke kritisk fejl, men mere noget i små tings afdelingen såsom en forkert registreret kælder, terrasse, tilbygning eller noget andet.

  Men det er stadig vigtigt at være opmærksom på da det har indflydelse på din kommende bolig. Der kan også være mere alvorlige udfordringer, såsom en forkert registreret olietank.

  Mange olietanke blev registreret afblændet i 80’erne og 90’erne. Dengang var der dog ikke krav om at indsende dokumentation for afblændingen. Du kunne derfor bare skrive det ind. Man skal derfor være opmærksom på om ens olietank faktisk er afblændet, eller om det blot blev skrevet til BBR for 40 år siden.

  Det og meget andet er heldigvis ikke noget du skal bekymre dig om ved at vælge os som din boligadvokat i Holbæk. Vi har mange års erfaring og sikrer dig en tryg og nem bolighandel.

  Ring alle hverdage mellem 9.00 – 17.00 på
  49 40 40 66

  Lørdag/søndag er telefonen åben mellem
  kl. 10.00 og 14.00.

  BOLIGPAKKE 6.995 KR. INKL. MOMS

  Tryg bolighandel