Boligkøb i Aarhus

Søger du ny bolig i eller omkring Aarhus, og ønsker professionel hjælp og rådgivning til køb- eller salg? Med Advokatfirmaet Lynggaard som din samarbejdspartner, er du sikret en erfaren boligadvokat til dit køb. I vores firma bistår vi dig som både advokat, rådgiver og tillidsperson til dit næste køb af hus eller lejlighed..

 

Vi tilbyder fast pris!

Landsdækkende boligadvokat med skarp pris

Som erfaren boligadvokat har vi et godt kendskab boligmarkedets udvikling de sidste mange år. Derfor besidder vi de rette kvalifikationer og kompetencer til at assistere dig med den bedste rådgivning til alle former for bolighandler. Hos Advokatfirmaet Lynggaard kan vi fortælle dig alt om, hvordan en bolighandel bør og ikke bør foregå, så du undgår skjulte faldgruber og ubehagelige, dyre overraskelser.

Vores pris er konkurrencedygtig med et fast honorar på 7.500 kr. inkl. moms. Det betyder at der ikke regnes i dyre timepriser, som let kan overskride budgettet, og du får selvfølgelig kun en faktura, hvis handlen gennemføres. Ring til os og hør mere!

Få dit tilbud i dag

Benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest

  Hvorfor har du brug for en boligadvokat?

  For mange mennesker er bolighandel et stort og spændende projekt. Det er åbningen til et nyt kapitel i dit liv. Det gælder især, hvis det er første gang, du prøver kræfter med sådan et projekt. Dertil er der forbundet store forventninger, glæde, håb, drømme og ønsker til hvordan dette kapitel vil udforme sig. Men man skal se sig for, hvis man ikke vil risikere at købe katten i sækken. Det kan blive dyrt både i penge og ærgrelser.

  Uanset, hvilke type bolig, du ønsker i Aarhus, vil der være en overdragelse af store summer af penge. Og med store beløb kan medfølge stor risiko. Er papirarbejdet ikke i orden, og er boligen ikke alt, hvad den ved første øjekast udstråler, kan både beløbet og dine planer for dit nye hjem ændres og fordrejes. Og ikke nødvendigvis med et positivt resultat.

  Som din boligadvokat sikrer vi dig, at dine bekymringer ikke udvikler sig til problemer. Vi hjælper dig med de aspekter, du ikke selv har erfaring med, og skaber gennemsigtighed gennem hele processen. I det hele taget står vi gennem hele processen klar med rådgivning og svar på spørgsmål i forbindelse med dit køb eller dit salg.

  Vi har fokus på detaljerne

  Udover at hjælpe dig med salget og med rådgivning, gennemgår vi også alle dokumenter forbundet med denne proces. I en bolighandel indgår der nemlig mange hundrede siders bilag, alle med stor relevans for handlen. Og at læse alle disse bilag er utrolig vigtigt for at sikre, at der ikke er nogle ubehagelige overraskelser at vente. Dette kan være et møjsommeligt, langsomt og tidsslugende arbejde, og den mindste smule uopmærksomhed kan potentielt være katastrofalt. Som boligadvokat og købsrådgiver får du adgang til eksperthjælp med disse dokumenter. Vores dygtige advokater har kendskab og erfaring til alle ting du skal være opmærksomhed på. Vi kan derfor udpege potentielle “fælder”, der kan lede til yderligere omkostninger, eller fejl der måske virker ubetydelige ved første øjekast.

  boligadvokat

   

  Landsdækkende boligrådgivning fra eksperter

  Som din samarbejdspartner har du hos Advokatfirmaet Lynggaard mange års erfaring og mulighed for exceptionel rådgivning i ryggen. Og vi går glædeligt de ekstra skridt der sikrer, at du er tryg ved din næste bolighandel. Som landsdækkende boligadvokat har vi altid dine interesser og ønsker som vores første, og største, prioritet.

  Kontaktinformationer

  Advokat Thomas Hjorth

  Advokatfirmaet Lynggaard * cvr. 28068441

  Automatikvej 1, 2860 Søborg

  +45 32 70 15 79
  th@advokatlyng.dk

  Bank: Sparekassen Vendsyssel

  Driftskonto 9070-1628674759 * klientkonto 9070-1628681283

  Ansvarsforsikring: HDI Gerling, policenr. 156-08295528-30013. Advokat Thomas Hjorth er ansvarsforsikret med et dækningsmaksimum på kr. 2.500.000 og en garantiforsikring for advokater på kr. 5.000.000 i overensstemmelse med de lovmæssige krav hertil.

  Privatlivspolitik