Vi tilbyder fast pris!

Boligkøb i Aarhus

Søger du ny bolig i eller omkring Aarhus, og ønsker professionel hjælp og rådgivning til køb- eller salg? Med Advokatfirmaet Lynggaard som din samarbejdspartner, er du sikret en erfaren boligadvokat til dit køb. I vores firma bistår vi dig som både advokat, rådgiver og tillidsperson til dit næste køb af hus eller lejlighed.

Fast lav pris 6.995,-
inkl. moms

Ingen handel
intet salær

Ekspres rådgivning inden for 24 timer

Komplet
boligpakke

Landsdækkende boligadvokat med skarp pris

Som erfaren boligadvokat har vi et godt kendskab boligmarkedets udvikling de sidste mange år. Derfor besidder vi de rette kvalifikationer og kompetencer til at assistere dig med den bedste rådgivning til alle former for bolighandler i Aarhus. Hos Advokatfirmaet Lynggaard kan vi fortælle dig alt om, hvordan en bolighandel bør og ikke bør foregå, så du undgår skjulte faldgruber og ubehagelige, dyre overraskelser.

Vores pris er konkurrencedygtig med et fast honorar på 6.995 kr. inkl. moms. Det betyder at der ikke regnes i dyre timepriser, som let kan overskride budgettet, og du får selvfølgelig kun en faktura, hvis handlen gennemføres. Ring til os og hør mere!


  Hvorfor har du brug for en boligadvokat?

  For mange mennesker er bolighandel et stort og spændende projekt. Det er åbningen til et nyt kapitel i dit liv. Det gælder især, hvis det er første gang, du prøver kræfter med sådan et projekt. Dertil er der forbundet store forventninger, glæde, håb, drømme og ønsker til hvordan dette kapitel vil udforme sig. Men man skal se sig for, hvis man ikke vil risikere at købe katten i sækken. Det kan blive dyrt både i penge og ærgrelser.

  Uanset, hvilke type bolig, du ønsker i Aarhus, vil der være en overdragelse af store summer af penge. Og med store beløb kan medfølge stor risiko. Er papirarbejdet ikke i orden, og er boligen ikke alt, hvad den ved første øjekast udstråler, kan både beløbet og dine planer for dit nye hjem ændres og fordrejes. Og ikke nødvendigvis med et positivt resultat.

  Som din boligadvokat sikrer vi dig, at dine bekymringer ikke udvikler sig til problemer. Vi hjælper dig med de aspekter, du ikke selv har erfaring med, og skaber gennemsigtighed gennem hele processen. I det hele taget står vi gennem hele processen klar med rådgivning og svar på spørgsmål i forbindelse med dit køb eller dit salg i Aarhus.

  Sørg for advokatforbeholdet, så er vi med dig hele vejen

  Et advokatforbehold er en almindelig bestemmelse i de fleste bolighandler. Med et advokatforbehold har du mulighed for at underskrive en købsaftale, inden den er blevet gennemgået af din boligadvokat. Dette giver dig større fleksibilitet, da du kan sikre dig boligen, hvis den er populær, samtidig med at du har en sikkerhed for, at du kan trække dig ud, hvis din boligadvokat opdager vilkår, der ikke er i din interesse.

  Med et advokatforbehold er du ikke juridisk forpligtet til handlen, så længe det er inkluderet i købsaftalen. Der er dog visse regler, du skal følge i denne proces. Som udgangspunkt skal din boligadvokat gennemgå handlen inden for 6 hverdage, men der kan i visse tilfælde aftales flere dage. Skulle du fortryde købet efter disse dage er udløbet, eller hvis du ikke havde et advokatforbehold, vil det koste dig 1% af købesummen at trække dig ud af handlen.

  Vi har fokus på detaljerne

  Udover at hjælpe dig med salget og med rådgivning, gennemgår vi også alle dokumenter forbundet med denne proces. I en bolighandel indgår der nemlig mange hundrede siders bilag, alle med stor relevans for handlen. Og at læse alle disse bilag er utrolig vigtigt for at sikre, at der ikke er nogle ubehagelige overraskelser at vente. Dette kan være et møjsommeligt, langsomt og tidsslugende arbejde, og den mindste smule uopmærksomhed kan potentielt være katastrofalt. Som boligadvokat og købsrådgiver får du adgang til eksperthjælp med disse dokumenter. Vores dygtige advokater har kendskab og erfaring til alle ting du skal være opmærksomhed på. Vi kan derfor udpege potentielle “fælder”, der kan lede til yderligere omkostninger, eller fejl der måske virker ubetydelige ved første øjekast.