Vi tilbyder fast pris!

Boligkøb i Hillerød

Søger du en bolig i Hillerød og ønsker rådgivning fra en professionel, der kan give modspil i købs- og salgsprocessen?
Vi bistår som din professionelle boligadvokat og boligrådgiver i Hillerød.

Fast lav pris 6.995,-
inkl. moms

Ingen handel
intet salær

Ekspres rådgivning inden for 24 timer

Komplet
boligpakke

Boligadvokat til tryg bolighandel i Hillerød

Vores landsdækkende og erfarne boligadvokater sørger for, at assistere dig i købet af din nye bolig.
Ikke nok med at vi rådgiver dig løbende i købsprocessen, så giver vi samtidig ejendomsmæglere, som repræsenterer sælger, et aktivt modspil. Med det skal det forstås, at du herved undgår at betale overpris for boligen – eller at du ikke har papirerne i orden inden salget. Vores interesser er til din fordel, og vi taler derfor din sag.
Vi har ikke blot en stor erfaring med rådgivning i boligsager og bolighandel i Hillerød, men i hele Danmark. Vi kan med andre ord rådgive dig, uanset hvor du bor i landet.


    Hvorfor en bolig advokat i Hillerød?

    Bolighandel er en spændende, ny og stor ting, for de fleste. Der er mange forventninger, glæder, drømme og ønsker forbundet med en aktuel bolighandelsaftale. Men dette medfølger også bekymringer og muligheder for at blive snydt.
    En bolighandel er nemlig, uanset hvem man er, en handel hvori en større pengesum indgår. Er papirarbejdet ikke i orden, og lader man sig forblinde sig af sælgers salgstaler, kan det desværre i sidste ende, koste ens budget og planer for boligen.
    Helt generelt er det ufarligt og relativt ukompliceret at købe fast ejendom, men hvis man ikke har prøvet det før, kan det være angstprovokerende og ubehageligt.

    Man bliver præsenteret for en stor mængde materiale, som man skal forholde sig til, uden nogle tidligere erfaringer eller referencer at trække på. For den almene borger er store dele af dette materiale ukendt og det kræver sagkyndig, juridisk bistand at forstå, hvad det egentlig er, man er ved at begive sig ud i. Yderligere er der økonomiske forpligtelser der følger med, f.eks. ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikring, kontingent til grundejerforening m.m. som man som ny boligejer pludselig skal tage stilling til. En boligadvokat kan hjælpe dig med at få overblik over disse omkostninger, så du kan indrette dit budget for bolighandlen herefter.

    Vi tilbyder fast pris!

    Man siger, at advokatblæk er dyrt. Og det er ingen overdrivelse. Langt de fleste advokater koster mindst kr. 2.500 pr. time. De fleste boligadvokater, der beskæftiger sig med bolighandel, udfører arbejdet til timetakst. Det vil sige, at du ikke kender den endelige udgift på forhånd.

    Hos Advokatfirmaet Lynggaard har vi forståelse for, at du som klient gerne vil kende din udgift på forhånd, hvorfor vi tilbyder et gratis indledningsmøde, hvor vi drøfter din bolighandel og forløbet. På dette møde kan vi give dig en fast og konkurrencedygtig pris på boligbehandlingsprisen, så du ikke efterfølgende får ubehagelige overraskelser. Vores pris for boligadvokat i Hillerød er kun 6.995 kr inkl. moms

    Få hjælp til et trygt boligkøb

    BOLIGPAKKE 6.995 KR. INKL. MOMS

    Undgå uro i maven - Få svar på dine spørgsmål

    Hos Advokatfirmaet Lynggard er vi specialiseret i bolighandel. Du kan derfor være sikker på at vi håndterer de mange dokumenter og paragraffer, som måtte være i spil til din bolig i Hillerød, så du står tilbage med ro i maven og uden ubesvarede spørgsmål. Vi sørger for du føler dig tryk ved din næste bolighandel.

    Få et advokatforbehold

    Et advokatforbehold er afgørende i en bolighandel, da det sikrer, at du har en professionel juridisk rådgiver til at gennemgå alle dokumenter og betingelser i handlen. Dette sikrer, at der ikke er nogen skjulte faldgruber eller uventede juridiske problemer, der kan opstå senere. Med et advokatforbehold kan du være sikker på, at alle aspekter af din bolighandel bliver behandlet korrekt og i overensstemmelse med loven.