Boligkøb i Gentofte

Er du på udkig efter en professionel boligadvokat, der kan hjælpe med dit boligkøb i Gentofte? Så er Advokatfirmaet Lynggaard din foretrukne samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig igennem din bolighandel med professionel rådgivning og kompetent juridisk assistance.

Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi hjælper med at gribe sagen an.

Vi tilbyder fast pris!

Få en tryg bolighandel i Gentofte hos en landsdækkende boligadvokat

Hos Advokatfirmaet Lynggaard kan vi med vores mange års erfaring sikre, at du får et trygt og gnidningsfrit boligkøb i Gentofte. Vi har den nødvendige viden om Gentofte, og kender til de forskellige områder i byen. Samtidig har vi et bredt kendskab til hele det danske boligmarked, og følger konstant udviklingen i markedet. Det sikrer, at du som kunde får den bedste sparring og juridiske støtte til dit boligkøb i Gentofte.
 
Som din boligadvokat, kan vi give dig tryghed i forbindelse med din bolighandel i Gentofte. Skulle der være noget, som ikke er i orden i forbindelse med handlen, kan vi med vores mange års erfaring hurtigt spotte det. Du undgår altså ubehagelige overraskelser og eventuelle problemer, der opdages for sent. Vi er eksperter indenfor vores felt, og sikrer en gnidningsfri købsproces i forbindelse med din bolighandel.
 
Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe med dit boligkøb.

Få dit tilbud i dag

Benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest

  Hvad kan en boligadvokat i Gentofte hjælpe med?

  Hvis du ikke har erfaring med boligkøb, kan det være en kompliceret og til tider uoverskuelig proces. Mange løber ofte ind i problemer som kunne være undgået. Med vores hjælp kan vi sikre, at dit boligkøb i Gentofte foregår så gnidningsfrit som muligt. Vi ved præcis, hvad man skal være opmærksom på, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle udfordringer.
  Køb af bolig burde nemlig gerne skabe glæde og være spændende. Derfor er det ekstra ærgerligt, hvis der skulle opstå nogle udfordringer undervejs. Det er vores opgave, at opdage og gøre dig opmærksom på potentielle problemer i handlen. Du vil opleve at få gennemsigtig og kompetent rådgivning, lige indtil du får nøglerne til din nye bolig.
  Derfor kan vi som din boligadvokat hjælpe med forskellige aspekter af boligkøbet i Gentofte, herunder:
  • Gennemgang af købsaftale
  • Berigtigelse af aftale og bolighandlen
  • Udarbejdelse op oprettelse af boligens skøde
  • Juridisk vejledning til købsrådgivning
  • Assistance til forældrekøb af boliger
  • Rådgivning i forbindelse med tilstandsrapporter og energimærkninger af bolig
  • Rådgivning i forbindelse med ejerskifteforsikringen og husforsikringen

  Boligadvokat med fokus på detaljerne

  Man kan nemt komme til at overse små detaljer i forbindelse med boligkøbet. Derfor holder vi som din boligadvokat i Gentofte styr på alle de små ting, som du måske kunne komme til at overse. Det inkluderer bl.a. at holde orden i alt papirarbejde herunder alle tænkelige dokumenter og bilag. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis du selv skal stå for håndteringen af alt papirarbejde. Derfor gennemgår vi løbende alt, og tjekker det grundigt igennem. 
   
  Det sikrer, at du kan sove trygt om natten, og ikke kommer til at stå i en eventuel kattepine. Skal vi hjælpe med dit boligkøb i Gentofte? Så kontakt os allerede i dag. 

  Boligadvokat priser

  Vi ved at advokattimer hurtigt kan løbe op og blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder vi hos Advokatfirmaet Lynggaard en ”Boligpakke” til en fast ydelse på kun 7.500,-.
  Det inkluderer blandt andet:

  • Oprettelse og tinglysning af skøde
  • Hjælp til prisforhandling, så du får den bedst mulige pris
  • Fuld juridisk rådgivning
  • Grundig gennemgang af alle dokumenter i forbindelse med handlen
  Samtidig arbejder vi ud fra et ‘no cure, no pay’ princip. Skulle boligkøbet derfor ikke blive gennemført, koster det dig ikke noget som helst. Derudover undgår du med vores boligpakke også, at prisen ikke løber op, selvom tingene trækker ud.
   
  Hvis du har brug for en boligadvokat i Gentofte, og ovenstående lyder interessant for dig, så udfyld vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage, så vi sammen kan komme i mål med dit boligkøb.
  boligadvokat
   

  Landsdækkende boligrådgivning fra eksperter

  Som din samarbejdspartner har du hos Advokatfirmaet Lynggaard mange års erfaring og mulighed for exceptionel rådgivning i ryggen. Og vi går glædeligt de ekstra skridt der sikrer, at du er tryg ved din næste bolighandel. Som landsdækkende boligadvokat har vi altid dine interesser og ønsker som vores første, og største, prioritet.

  Kontaktinformationer

  Advokat Thomas Hjorth

  Advokatfirmaet Lynggaard * cvr. 28068441

  Automatikvej 1, 2860 Søborg

  +45 32 70 15 79
  th@advokatlyng.dk

  Bank: Sparekassen Vendsyssel

  Driftskonto 9070-1628674759 * klientkonto 9070-1628681283

  Ansvarsforsikring: HDI Gerling, policenr. 156-08295528-30013. Advokat Thomas Hjorth er ansvarsforsikret med et dækningsmaksimum på kr. 2.500.000 og en garantiforsikring for advokater på kr. 5.000.000 i overensstemmelse med de lovmæssige krav hertil.

  Privatlivspolitik