Boligkøb i Aalborg

Skal du foretage et boligkøb i Aalborg og har du i den forbindelse brug for en professionel boligadvokat? Så lad Advokatfirmaet Lynggaard hjælpe dig. Vi er den oplagte samarbejdspartner, for dig som overvejer at købe ny bolig. Vi kan bistå dig med professionel og kompetent juridisk rådgivning.

Vi tilbyder en fast lav pris på vores Boligpakke, så du ikke skal bekymre dig om dyre timer der løber op.

Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vi tilbyder fast pris!

Advokat til bolighandel i Aalborg

Vi har mange års erfaring som boligadvokat, og har bistået med juridisk assistance i forbindelse med et utal af boligkøb. På baggrund af vores store erfaring kan vi gøre dit boligkøb i Aalborg trygt og så ukompliceret som muligt. Med Advokatfirmaet Lynggaard i ryggen får du et indgående kendskab til det danske boligmarked og dets løbende udvikling. Det gør os i stand til at yde den mest kompetente juridiske bistand, når du har brug for en advokat til boligkøb i Aalborg.

Hos Advokatfirmaet Lynggaard er vi landsdækkende og eksperter i juraen omkring boligkøb, og den ekspertviden kan vi bruge til at sørge for en glat købsproces. Vores erfaring som boligadvokat gør, at vi hurtigt kan se når noget ikke er som det skal være og reagerer derefter. Med os som din advokat til boligkøb i Aalborg opdager vi eventuelle problemer, før det er for sent, så du undgår ubehagelige overraskelser og omkostninger.

Få dit tilbud i dag

Benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest

  Hvad kan en boligadvokat i Aalborg hjælpe med?

  Selvom boligkøb ikke nødvendigvis er det mest komplicerede, er det ikke ligefrem noget man gør hver dag. Derfor er det også svært at opbygge erfaring med og opnå indsigt i processer og potentielle faldgruber der kan være i forbindelse med boligkøb.

  Vores primære opgave som boligadvokat, er at opdage potentielle problemer i god tid og rådgive dig om dine handlemuligheder i forbindelse med dit boligkøb i Aalborg. Vi sørger for at alt er i skønneste orden, indtil du står med nøglerne i hånden. Derudover er der en del papirarbejde tilknyttet boligkøb, som kan kræve en del tid og know-how at kæmpe sig igennem. Det kan du overlade til os og vi håndterer alle bilag og dokumenter, så du ikke skal bruge din tid på det. 

  Som boligadvokat hjælper dig med forskellige aspekter af boligkøb i Aalborg, herunder:

  • Gennemgang af købsaftale
  • Berigtigelse af aftale og bolighandlen
  • Udarbejdelse op oprettelse af boligens skøde
  • Juridisk vejledning til købsrådgivning
  • Assistance til forældrekøb af boliger
  • Rådgivning i forbindelse med tilstandsrapporter og energimærkninger af bolig
  • Rådgivning i forbindelse med ejerskifteforsikringen og husforsikringen

  Boligadvokat med overblik

  Der kan være mange ting at holde styr på i forbindelse med et boligkøb i Aalborg. Man kan nemt komme til at overse små eller større detaljer, hvilket kan give problemer. Som din boligadvokat holder vi naturligvis styr på alt papirarbejde og alle tænkelige dokumenter og bilag. Mængden af dokumenter og bilag der produceres i forbindelse med boligkøb løber nemt op. Det bliver derfor nemt at miste overblikket og holde styr på alt, især hvis man ikke har erfaring med det. Vi holder overblikket for dig og gennemgår alt og sørger for, at alt er i skønneste orden. På den måde slipper du for potentielt at stå med håret i postkassen. 

  Lad os spare dig for en masse papirarbejde og bilags-stress. Kontakt os i dag og så finder vi ud af hvordan vi bedst hjælper dig i mål med dit boligkøb i Aalborg.

  Priser på boligadvokat i Aalborg

  Hos advokatfirmaet Lynggaard arbejder vi ud fra et ‘no cure, no pay’ princip. Det betyder, at du ikke betaler os en rød reje, før du står med en gennemført bolighandel. Vores “Boligpakke” koster et fast, lavt salær på 7.500,- og inkluderer følgende:

  • Oprettelse og tinglysning af skøde
  • Hjælp til prisforhandling
  • Fuld juridisk rådgivning
  • Grundig gennemgang af alle handlens dokumenter 

  Med vores “Boligpakke” skal du ikke tænke på høje timepriser der løber op, når processen trækker ud. Vi ved nemlig, at du har nok at tænke på, når du står overfor et boligkøb i Aalborg. 

  Lyder det interessant? Hvis du udfylder vores kontaktformular, vil vi vende tilbage til dig snarest muligt.

  boligadvokat

   

  Landsdækkende boligrådgivning fra eksperter

  Som din samarbejdspartner har du hos Advokatfirmaet Lynggaard mange års erfaring og mulighed for exceptionel rådgivning i ryggen. Og vi går glædeligt de ekstra skridt der sikrer, at du er tryg ved din næste bolighandel. Som landsdækkende boligadvokat har vi altid dine interesser og ønsker som vores første, og største, prioritet.

  Kontaktinformationer

  Advokat Thomas Hjorth

  Advokatfirmaet Lynggaard * cvr. 28068441

  Automatikvej 1, 2860 Søborg

  +45 32 70 15 79
  th@advokatlyng.dk

  Bank: Sparekassen Vendsyssel

  Driftskonto 9070-1628674759 * klientkonto 9070-1628681283

  Ansvarsforsikring: HDI Gerling, policenr. 156-08295528-30013. Advokat Thomas Hjorth er ansvarsforsikret med et dækningsmaksimum på kr. 2.500.000 og en garantiforsikring for advokater på kr. 5.000.000 i overensstemmelse med de lovmæssige krav hertil.

  Privatlivspolitik